Toon:

Voorwaarden Pin High geld terug garantie

Voor welke reserveringen geldt de Pin High geld terug garantie ?
De Pin High geld terug garantie geldt voor alle reserveringen die gemaakt zijn vanaf 1 januari 2021 met vertrek vóór 31 oktober 2021.

In welke situatie krijg ik mijn geld terug?
Als het reisadvies voor uw bestemming wegens COVID-19 op code oranje of code rood staat, kunt u op elk moment tot 2 weken vóór vertrek kosteloos annuleren. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets. Zelfs als Pin High wettelijk gezien vouchers mag aanbieden, krijgt u van Pin High gegarandeerd uw geld terug. Dit maakt het mogelijk vroeg te boeken, zodat u profiteert van de beste starttijden en de leukste aanbiedingen. Welke kleurcode uw bestemming op het moment van boeken heeft, maakt niet uit.

Wat gebeurt er als ik binnen twee weken vóór vertrek annuleer?
Als u binnen twee weken vóór vertrek annuleert en de kleurcode van uw bestemming is in die twee weken niet veranderd, dan bent u de normale annuleringskosten verschuldigd. Verandert de kleurcode van uw bestemming in de twee weken vóór uw vertrek naar oranje of rood, dan kunt u alsnog kosteloos annuleren en storten wij uw geld terug.

Krijg ik ook mijn geld terug als ik betaald heb met een Pin High coronavoucher?
Ja, ook als u met een coronavoucher betaald heeft, krijgt u uw geld terug.

Wanneer wordt het geld teruggestort?
Het geld storten wij binnen 2 weken na annulering terug op uw bankrekeningnummer.

Als ik niet wil annuleren maar omboeken, kan dat ook?
Ja, dat kan ook. Tot 2 weken vóór vertrek kunt u kosteloos omboeken en dat gaat heel eenvoudig:

  1. Kies uit ons aanbod de golfvakantie die bij u past.
  2. Maak vervolgens de boeking via de website.
  3. Vul op het boekingsformulier duidelijk in dat u uw reeds gemaakte boeking wilt omboeken en vermeld het Travelplannummer dat u bovenaan uw factuur vindt.Sunset